BooksSitemapForeign Language StudyRomance Languages
Rimes alguereses by Rafael Catardi - 1971 - 132 pages
Romance bibliography - 1998
Romance bibliography - 1961
Romance bibliography - 1961
Romance etymologies and other studies by Carlton Cosmo Rice - 1946 - 142 pages
Romancer català by Joan Antoni Paloma - 1980 - 340 pages
Romanian grammar by Christiana Hoffman - 1991 - 100 pages
Romanian words of English origin by Georgeta Ciobanu - 1997 - 143 pages
Romanian-English, English-Romanian dictionary by Irina Panovf - 1982 - 828 pages
Romanica Helvetica by Ambros Widmer - 1959 - 190 pages
Romanica Helvetica by Ambros Widmer - 1959 - 190 pages
Romanische Bibliographie - 2006
Romanische Bibliographie - 2006
Romanische Bibliographie by Günter Holtus, Gustav Ineichen - 1997
Romanische Bibliographie - 1995 - 517 pages
Romanische Bibliographie by Gustav Ineichen - 1995
Romanische Bibliographie - 1995 - 255 pages
Romanische Bibliographie - 1994 - 283 pages
Romanische Bibliographie - 1994 - 474 pages
Romanische Bibliographie - 1993 - 255 pages
Romanische Bibliographie - 1993 - 310 pages
Romanische Bibliographie - 1993 - 226 pages
Romanische Bibliographie - 1992 - 604 pages
Romanische Bibliographie - 1992 - 604 pages
Romanische Bibliographie - 1992 - 273 pages
Romanische Bibliographie - 1992 - 273 pages
Romanische Bibliographie - 1991 - 307 pages
Romanische Bibliographie - 1991
Romanische Bibliographie - 1991
Romanische Bibliographie - 1991 - 307 pages
Romanische Bibliographie - 1991
Romanische Bibliographie - 1991 - 307 pages
Romanische Bibliographie - 1991 - 307 pages
Romanische Bibliographie - 1991 - 307 pages
Romanische Bibliographie - 1991 - 307 pages
Romanische Bibliographie - 1990 - 345 pages
Romanische Bibliographie - 1990
Romanische Bibliographie by Gustav Ineichen - 1990
Romanische Bibliographie - 1990
Romanische Bibliographie - 1990
Romanische Bibliographie - 1990
Romanische Bibliographie - 1990
Romanische Bibliographie by Gustav Ineichen - 1989
Romanische Bibliographie by Gustav Ineichen - 1989
Romanische Bibliographie - 1989
Romanische Bibliographie - 1989 - 315 pages
Romanische Bibliographie - 1989
Romanische Bibliographie - 1989
Romanische Bibliographie - 1989
Romanische Bibliographie by Gustav Ineichen - 1988
Romanische Bibliographie - 1988
Romanische Bibliographie - 1987
Romanische Bibliographie - 1987
Romanische Bibliographie - 1987
Romanische Bibliographie - 1987
Romanische Bibliographie - 1987
Romanische Bibliographie - 1987
Romanische Bibliographie - 1987
Romanische Bibliographie - 1986
Romanische Bibliographie - 1986
Romanische Bibliographie - 1986
Romanische Bibliographie - 1985
Romanische Bibliographie - 1985
Romanische Bibliographie - 1985
Romanische Bibliographie - 1985
Romanische Bibliographie - 1984
Romanische Bibliographie - 1984
Romanische Bibliographie - 1984
Romanische Bibliographie - 1984
Romanische Bibliographie - 1983
Romanische bibliographie by Gustav Ineichen - 1983
Romanische bibliographie by Gustav Ineichen - 1983
Romanische Bibliographie - 1983
Romanische bibliographie - 1982 - 431 pages
Romanische bibliographie - 1982 - 232 pages
Romanische bibliographie - 1982 - 236 pages
Romanische bibliographie - 1982 - 431 pages
Romanische Bibliographie - 1981
Romanische Bibliographie - 1981
Romanische Bibliographie - 1981
Romanische bibliographie by Gustav Ineichen - 1981
Romanische bibliographie by Gustav Ineichen - 1981
Romanische Bibliographie - 1980 - 290 pages
Romanische Bibliographie by Gustav Ineichen - 1980
Romanische Bibliographie - 1980 - 416 pages
Romanische Bibliographie - 1980 - 230 pages
Romanische Bibliographie - 1980 - 230 pages
Romanische Bibliographie - 1979
Romanische Bibliographie - 1977
Romanische Bibliographie - 1975
Romanische Bibliographie - 1973
Romanische Bibliographie - 1973
Romanische Bibliographie by Kurt Baldinger, Gustav Ineichen - 1972 - 338 pages
Romanische Bibliographie by Kurt Baldinger, Gustav Ineichen - 1972 - 338 pages
Romanische Bibliographie by Gustav Ineichen - 1967
Romanische Bibliographie - 1965
Romanische Bibliographie - 1965
Romanische Bibliographie - 1963
Romanische Bibliographie - 1963
ROMANISCHE BIBLIOGRAPHIE 1979-80 - 1984 - 306 pages
ROMANISCHE BIBLIOGRAPHIE 1979-80 - 1984 - 306 pages
ROMANISCHE BIBLIOGRAPHIE 1986 - 1988
Romanische Bibliographie 1987 - 1989 - 292 pages
Romanische Bibliographie 1998 by Günter Holtus - 2000
Romanische Bibliographie 1998 by Günter Holtus - 2000
Romanische Bibliographie 1998 by Günter Holtus - 2000
Romanische Bibliographie 1999 by Günter Holtus - 2001
Romanische Bibliographie 2000 - 2002
Romanische Bibliographie 2003 by Günter Holtus - 2005
Romanische Bibliographie 2003 by Günter Holtus - 2003
Romanische Bibliographie 2007 by Gunter Holtus, Verlag Max Niemeyer - 2009 - 818 pages
Romanische Bibliographie 2007 by Gunter Holtus, Verlag Max Niemeyer - 2009 - 818 pages
Romanische Bibliographie Indices 1992-2002 by Günter Holtus - 1991
Romanische Bibliographie. 1988, Teilbd. 1. Verzeichnisse, Register - 1990 - 301 pages
Romanische Bibliographie. 1988, Teilbd. 1. Verzeichnisse, Register - 1990 - 301 pages
Romanische bibliographie: Sprachwissenschaft by Kurt Baldinger, Gustav Ineichen - 1972 - 284 pages
Romanische bibliographie: Sprachwissenschaft by Gustav Ineichen - 1972 - 284 pages
Romanische Bibliographie: Verzeichnisse, Register - 1988
Romanische Sprachwissenschaft: Konsonantismus by Heinrich Lausberg - 1956
Romanische stil- und literaturstudien by Leo Spitzer - 1931 - 602 pages
Romanisches etymologisches wörterbuch by Wilhelm Meyer-Lüke - 1930 - 1204 pages
Romanistische Syntax - minimalistisch by Eva-Maria Remberger, Guido Mensching - 2007 - 334 pages
Romanskoe i︠a︡zykoznanie by Жиованны Ненционы, Ирина Игоревна Челышева, Институт языкознания (Академия наук СССР) - 1991 - 133 pages
Ronda de mort a Sinera by Salvador Espriu - 2000 - 375 pages
Ronda naval bajo la niebla by Pere Calders - 1985 - 218 pages
Rondalles pels qui les saben totes by Pere Morey Servera - 1979 - 230 pages
Rumanian-English and English-Rumanian dictionary by Marcel Schönkron - 1952 - 736 pages
Sal oberta by Maria-Mercè Marçal - 1982 - 100 pages
Salvador Espriu i Bartomeu Rosselló-Pòrcel en llyunyanies de foc i de llum by Maria Isabel Pijoan i Picas - 1992 - 136 pages
Salvaje corazón by Carles Riba, Rafael Santos Torroella - 1988 - 71 pages
Salvatge cor by Carles Riba - 1974 - 57 pages
Sarsuela de malves by Jaume Serra i Fontelles - 1983 - 78 pages
Schiffe an den Küsten der Pyrenäenhalbinsel by Rolf Eberenz - 1975 - 331 pages
Schiță de istorie a romanității by Ileana Oancea, Luminița Panait - 2002 - 239 pages
Scripta romanica natalicia - 1984 - 290 pages
Secretos y sorpresas del idioma by Luis Canossa - 1987 - 177 pages
Semiótica y morfología textual del cuento naturalista by Rolf Eberenz - 1989 - 291 pages
Semiótica y morfología textual del cuento naturalista by Rolf Eberenz - 1989 - 291 pages
Semántica, pragmática y sintaxis del español by Michael Metzeltin - 1990 - 194 pages
Sense miralls by Jordi Vives - 2000 - 253 pages
Ser con participio de perfecto en construcciones activas no oblicuas (español medieval) by Milagros Aleza Izquierdo - 1987 - 118 pages
Ser del segle - 1989 - 212 pages
Ser y estar by Ricardo Navas-Ruiz, Concha Moreno - 1984 - 95 pages
Serta romanica - 1968 - 330 pages
Ses memòries d'un reclam by Manuel Picó - 1986 - 126 pages
Sexe i cultura--la narrativa oral i el teatre by Gabriel Janer Manila - 1982 - 193 pages
Si em necessites, xiula by Isabel-Clara Simó - 2005 - 143 pages
Si es no es by Andreu Martín - 1983 - 234 pages
Si són roses, floriran by Manuel de Pedrolo - 1977 - 243 pages
Silenci by Xavier Casp - 1969 - 89 pages
Simposio sobre el Espanol de Espana y el Espanol de America by Jesús Jiménez Martínez, Ricard Morant, Universidad de Valencia. Vice-Rectorat de Relacions Exteriors, University of Virginia. Dept. of Spanish, Italian and Portugese - 1993 - 131 pages
Sintaxa explicată a limbii române by Ștefan Predu - 1997 - 343 pages
Sintaxa limbii Române by Carmen Dobrovie-Sorin, Larisa Avram - 2000 - 317 pages
Sintaxis histórica de la comparación en español by Rafael Cano Aguilar - 1995 - 141 pages
Sintaxis lingüística vs. sintaxis lógica by Marcial Morera - 1989 - 225 pages
Sistema musical de la lengua castellana by Sinibaldo de Mas - 1847 - 158 pages
Sistemática del verbo español by Maurice Molho - 1975 - 779 pages
Sobre poesía by Agustí Bartra - 1980 - 211 pages
Sociolinguistique des langues romanes - 1984 - 342 pages
Sociolingüística i llengua catalana by Albert Bastardas i Boada - 1988 - 235 pages
Sol, i de dol by J. V. Foix, Jaume VallcorbaPlana - 1985 - 92 pages
Solitud by Víctor Català - 1975 - 304 pages
Solitude by Víctor Català - 1992 - 216 pages
Somni by Joaquím Pijoan - 1983 - 126 pages
Somni, insomni by Francesc Vallverdú - 1971 - 53 pages
Sophie o els mals de la discreció by Jaume Vidal Alcover - 1983 - 272 pages
Sorres blanques by Jordi Coca - 2006 - 191 pages
Sota la pols by Jordi Coca - 2001 - 223 pages
Sovint veig onades--. by Marià Martín - 1980 - 74 pages
Spill by Jaume Roig, Francisco Almela y Vives - 1928 - 265 pages
Sprachstrukturen und Denkstrukturen : unter besonderer Berücksichtigung des romanischen Satzbaus by Michael Metzeltin - 1997 - 190 pages
Studi romanzi by Anna Lomazzi, Università di Padova. Seminario di filologia moderna, Università di Padova. Istituto di filologia neolatina - 1972 - 219 pages
Studi romanzi by Lorenzo Renzi - 1969 - 166 pages
Studi rumeni e romanzi by Florica Dimitrescu, Alexandru Niculescu - 1995
Studi rumeni e romanzi: Linguistica generale e romanza by Alexandru Niculescu (prof. dr.) - 1995 - 1086 pages
Studia philologica et litteraria in honorem L. Spitzer - 1958 - 430 pages
Studia philologica et litteraria in honorem L. Spitzer - 1958 - 430 pages
Studia philologica et litteraria in honorem L. Spitzer - 1958 - 430 pages
Studien zu den romanischen Sprachen und Literaturen by Wilhelm T. Elwert - 1975 - 268 pages
Studien zur romanischen Ausdrucksgeschichte/ von Richard Glasser by Richard Glasser - 1982 - 104 pages
Studies in French Language, Literature, and History, Presented to R. L. Græme Ritchie by Fraser Mackenzie - 1949 - 259 pages
Studies in honor of A. Marshall Elliott - 1911
Studies in honor of Lloyd A. Kasten by Lloyd August Kasten - 1975 - 300 pages
Studies in honor of Lloyd A. Kasten by Lloyd August Kasten - 1975 - 300 pages
Studies in Romance linguistics by Osvaldo Jaeggli, Carmen Silva-Corvalán - 1986 - 452 pages
Studies in the Romance languages and literatures by University of North Carolina (1793-1962) - 1957
Stylistique, rhétorique et poétique dans les langues romanes. Actes du 17. Congrés International de Linguistique et Philologie Romanes. /Aix-en-Provence, 29 aout - 3 septembre 1983/. Vol. 8. - 1986 - 507 pages
Sudlappisches Worterbuch - 1983 - 4 pages
Sumaríssim d'urgència by Gonçal Castelló - 1979 - 199 pages
Sunitha by Núria Esponellà - 2003 - 207 pages
Supervivencia del judeoespañol by Moshé Attías, Arturo Capdevila, Carlos Ramos-Gil - 1964 - 61 pages
Suppléments à l'Étude sur la vocalisation de la consonne "L" dans les langues romanes by Georges de Kolovrat - 1923 - 306 pages
Syncope and kindred phenomena in Latin inscriptions by Ephraim Cross - 1930 - 104 pages
Synonymes romans de l'interrogatif qualis by Bertil Maler - 1949 - 124 pages
Sícoris by Josep Carner-Ribalta - 1981 - 368 pages
Síntesi d'història de la literatura catalana by Jaume Vidal Alcover - 1980 - 545 pages
Síntesi d'història de la literatura catalana by Jaume Vidal Alcover - 1980
Síntesi d'història de la llengua catalana by Carles Duarte i Montserrat, Maria Àngels Massip i Bonet - 1983 - 193 pages
Sís Joans by Carles Riba - 1979 - 177 pages
Sòlids en suspensió by Manuel de Pedrolo - 1983 - 216 pages
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12